Maar liefst 55 bouwkavels komen er binnenkort te koop op loopafstand van het strand van Kijkduin. Het gaat om kavels van 120 tot ruim 400 vierkante meter. De prijzen variëren van 247.500 tot 374.500 euro.

In totaal komen er 17 kavels beschikbaar voor een vrijstaande woning aan het water, 30 kavels voor geschakelde eengezinswoningen en 8 kavels voor geschakelde patiobungalows. Het gebied waar al deze huizen kunnen worden gebouwd, is het Schapenatjesduin, vlak bij honkbal- en softbalvereniging Storks, en net achter de imposante duinenrij.

De verkoop van de 55 bouwkavels start op woensdag 8 november om 9 uur ‘s ochtends. Omdat de gemeente meer serieuze belangstellenden verwacht dan er kavels zijn, is de procedure als volgt: uit alle inschrijvingen die de Kavelwinkel ontvangt, bepaalt de notaris enkele dagen later de volgnummers. Afhankelijk van dit volgnummer wordt men uitgenodigd voor de kavelkeuzemiddag op dinsdag 14 november.

De Kavelwinkel is overigens ook vertegenwoordigd op de Haagse Woonbeurs. Die is zaterdag aanstaande (28 oktober) van 11 tot 16 uur in de Grote Kerk in Den Haag. De entree is gratis. Hou er rekening mee dat de gemeente werkzaamheden uitvoert in dit gebied aan straat en tramsporen. Daardoor is de kerk dezer dagen moeilijker bereikbaar.

Type Duinpan, een van de mogelijke woningen aan het Schapenatjesduin op loopafstand van het strand van Kijkduin. Inclusief kavel en huis zou dit een investering betekenen van circa 650.000 euro. (artist impression: HRH Architecten)

Print Friendly, PDF & Email