Dagblad070 | Workshop opruimen volgens Marie Kondo

Workshop opruimen volgens Marie Kondo

mainImage

Heb je de Netflix serie van Marie Kondo gezien en wil je ook graag aan de slag om je huis op te ruimen? Kom dan op zaterdag 6 juli naar de workshop Spark Joy! in het centrum van Den Haag. De workshop duurt van 10.00 tot 12.30 uur.

Op 6 juli geven twee gecertificeerde KonMari consultants een workshop Spark Joy in Den Haag. Tijdens deze workshop leren deelnemers meer over de KonMari methode, de manier van opruimen volgens de methode van Marie Kondo. De dag begint het formuleren van de visie voor hun ideale lifestyle. Vervolgens volgt toelichting op de stappen van de opruimmethode, met praktische tips hoe deze methode thuis is toe te passen. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor vragen en komt het opbergen van spullen aan bod. De deelname kost € 39,50 per persoon. De workshop wordt gegeven in Vleugels, in het centrum van Den Haag. Tickets zijn te koop via https://mrst.nl/konmari-workshop-6-juli-den-haag/

KonMari

De KonMari-methode is de opruimmethode van de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo. Met de KonMari-aanpak leer je je huis zo op te ruimen dat je dat het altijd netjes blijft en echt jouw thuis! Door stap voor stap te werken en niet per kamer, kan je in korte tijd jouw opgeruimde huis realiseren. Didy van der Lans (www.beginbijjehuis.nl)  en Hester Tuinhof (www.mrst.nl) zijn twee van de in totaal vijf Nederlandse gecertificeerde consultants, opgeleid door Marie Kondo en haar team. KonMari consultants begeleiden mensen die hun huis willen opruimen en geven workshops en lezingen om meer mensen kennis te laten maken met deze manier van opruimen. Door te kiezen voor begeleiding bij het opruimen leer je nog beter kiezen wat bij je past en maak je sneller vorderingen.