Horecazaken aan Mauritskade openen één groot gezamenlijk terras

27 March 2023, 13:13 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Pascale van Reijn

De Haagse horecazaken BlueBlood en Morritzz slaan de handen ineen en openen samen één groot terras aan de Mauritskade.

Op vrijdag 31 maart zullen ze gezamenlijk voor het eerst hun voorjaarsterras openen waarna dit iedere laatste vrijdag van de maand herhaald wordt. De samenwerking markeert ook gelijk de start van het terrasseizoen in de Haagse binnenstad.

Aanstaande vrijdag zal een dj de terrassen met elkaar verbinden waarbij gasten zowel hapjes kunnen bestellen uit de Nikkei-keuken van BlueBlood als Franse fusion gerechten van Morritzz. Tevens kunnen bootjes aanmeren aan het grootste terras van de Mauritskade. Langsvarend publiek wordt tijdens de opening van het terras getrakteerd op een drankje en een hapje.

Goede buur

“Liever een goede buur dan een verre vriend. Dat geldt ook voor onze buren van Morritzz”, zegt manager Frank Uphoff van BlueBlood. “We kregen van gasten wel eens de vraag of we een keer iets samen konden doen en met het terrasseizoen in aantocht, was het idee om één groot terras te openen snel ontstaan. Met uitzicht op het water vieren we dat de lente is gestart en dat we weer heerlijk buiten kunnen gaan genieten."