Dagblad070 | Rondje langs de Vliet een vervolg op succesvolle Armada 
mainImage

Rondje langs de Vliet een vervolg op succesvolle Armada 

Archieffoto: Armada aan de Vliet.
5 maart 2021, 19:16 uur
Den Haag & Regio

Ruim 400 mensen doen zaterdag en zondag mee aan een Rondje Langs de Vliet in Rijswijk en Voorburg. De deelnemers aan de opvolger van de Armada maken een culinaire wandeling langs de beste restaurants langs de Vliet. Geheel coronaproof lopen zij circa 10 kilometer met tussenstops, waar genoten kan worden van heerlijke take away-gerechten van geselecteerde toprestaurants.

Onder anderen ’t Ganzenest, Villa La Ruche, Central Park Voorburg en Savarin doen aan dit culinaire evenement mee.

Dus, let op of er zaterdag 13 en zondag 14 maart een tweede editie komt van het Rondje langs de Vliet? De kans is groot, want de première was ruim van tevoren volgeboekt. Hier leest u maandag meer over. Als er een vervolg komt, wees er dan snel bij en meld je aan.

Trek je wandelschoenen maar vast aan en doe mee aan de leukste culinaire wandeling door het mooie Rijswijk en Voorburg. Je begint bij 't Ganzenest aan de Delftweg 58 in Rijswijk en je eindigt op diezelfde plaats. Mooier kan eigenlijk niet.

Een ticket heb je voor € 45,- p.p. Een bijpassend drankje erbij? Dit kun je optioneel aanvinken voor een meerprijs vanaf € 30,- p.p en omvat een wijnarrangement of een lekker non-alcoholisch alternatief.

Houd de website https://www.heerlijk.nl/restaurantwandeling/rijswijk-voorburg in de gaten.

 


Foto: Ingezonden