‘s Gravendreef College zoekt een inspirerende directeur

20 September 2023, 08:46 uur
Den Haag & Regio
mainImage

Het ‘s Gravendreef College heeft een interessante en uitdagende vacature, want men is op zoek naar een inspirerende directeur.

Het College, behorende bij de Spinoza Scholengroep, is een moderne, gezonde school voor leerlingen vmbo kader tot en met vwo niveau in Den Haag en Leidschendam.

De leerlingen en collega’s van het ‘s Gravendreef College zijn verdeeld over drie gebouwen. Dit zijn Leidschendam, de vmbo locatie met onder andere een uniek vmbo-mbo traject en een gebouw met circa met zo'n 300 leerlingen Leidschenveen waar de gehele onderbouw en bovenbouw havo/vwo, ca 700 leerlingen is gevestigd. Ook is er op de locatie ‘de Hoek’, waar de bovenbouw van het vmbo met zo'n 300 leerlingen is gevestigd.

"Het betreft een school die altijd in ontwikkeling is en nu op zoek naar een onderwijskundig leider. Een leider die ons kan helpen in onze verdere ontwikkeling en daarnaast in staat is om te verbinden", aldus de directie. "We beschikken over een jong docententeam en hebben de afgelopen jaren uitstekende examenresultaten behaald. Daarnaast hebben we een goede instroom van groep 8 leerlingen en staan we bekend om onze innovatieve aanpak. Ons onderwijs omvat een keuze-rooster met 80-minuten lessen en keuze-uren, activerende didactiek, RTTI, de effectieve les en het bevorderen van 21ste-eeuwse vaardigheden en we oriënteren ons op de toegevoegde waarde van IB onderwijs op ons onderwijs. We profileren ons met onze cultuur- en sportgerichte initiatieven, waaronder een TheaterLab en Masterclasses".

Meer informatie over de vacature is via deze link te vinden.