mainImage

Vlietkinderen zoekt gecertificeerd Pedagogisch Professional

22 oktober 2021, 07:58 uur
Den Haag & Regio

IKEC De Waterlelie van Vlietkinderen zoekt voor haar nieuwe peutergroep een VE-gecertificeerd pedagogisch professional. Aantal uren: 12,95 verdeeld over 3 dagen, aanvullend de mogelijkheid om bij de BSO te werken.

"De afkorting IKEC staat voor: Integraal Kind en Expertisecentrum, een samenwerkingsverband tussen onderwijs en opvang. En jouw expertise hebben wij nodig", aldus Vlietkinderen-woordvoerder Yvonne Bood. 

Wat breng jij mee?
- je bent goed opgeleid, niveau MBO 3 of 4
- je bent gecertificeerd voor de VE methode Piramide of Puk en Ko
- je bent maatschappelijk betrokken en je houdt van kinderen
- je brengt graag je talenten in om dit bijzondere kindcentrum nog leuker te maken
- natuurlijk ben je ook lekker creatief, sportief, verantwoordelijk en zelfstandig
- en … je vindt het superleuk om een bijdrage te leveren aan ons IKEC!

Wat geven wij jou?
- een prima salaris
- een leuke werkgever
- oprechte complimenten
- een fijn team van collega’s
- alle ruimte om je talenten te ontplooien
- een bijdrage voor je sportabonnement, museumjaarkaart of een fietsplan
- zo af en toe een fijn feestje 

"Het IKEC is een samenwerking tussen kernpartners, basisschool De Springplank en Vlietkinderen kinderopvang, in verbinding met jeugdzorg", aldus Yvonne Bood. "Wij ontwikkelen kinderen voor de wereld van morgen en staan voor gelijke kansen met doorgaande leer- ontwikkellijnen van 0 tot 13 jaar. We bieden de kinderen een veilige, plezierige omgeving waarin we samen werken aan een brede talentontwikkeling voor kinderen, maar ook voor onze medewerkers.  De omgeving van het kindcentrum is de multiculturele wijk Prinsenhof in Leidschendam. Het gebouw waarin we ‘wonen’ ligt in een prachtig park met veel groen, een vijver en heel veel speelruimte.  Is je belangstelling gewekt? Solliciteer dan direct via [email protected], graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s".

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Maarten Sloof, manager van het Kindcentrum. Je kunt hem bellen via 06-143 80 688.