De spelers van ADO Den Haag Old Stars starten een grote inzamelactie voor De Haagse Hoed (onderdeel van de Daniel den Hoed Stichting). De opbrengst van deze actie is bestemd voor baanbrekend onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut in Rotterdam, het grootste van Nederland.

Alle inwoners van Den Haag en omgeving worden opgeroepen om hun spaarpunten (bijvoorbeeld Douwe Egberts, Pickwick en/of AH Perla), tegoedbonnen en/of cadeaubonnen (bijvoorbeeld VVV bonnen) in te leveren ten behoeve van De Haagse Hoed. Daarna worden er producten mee verkregen, die vervolgens door ADO Old Stars worden verkocht.

ADO Den Haag Old Stars is een onderdeel van ADO Den Haag in de Maatschappij en promoot onder meer Walking Football, het rustige voetbal voor senioren. De missie van De Haagse Hoed en de Daniel den Hoed Stichting: iedere patiënt een eigen unieke behandeling met het juiste medicijn, in de juiste dosis, op het juiste moment en voor de juiste duur voor een maximaal resultaat.

Spaarpunten, tegoedbonnen en/of cadeaubonnen kunnen worden opgestuurd naar de Haagse Hoed/Daniel den Hoed Stichting, Antwoordnummer 55, 3000 WB Rotterdam. Een postzegel is niet nodig. Meer informatie bij de Daniel den Hoed Stichting (010-7032381).

(foto: ADO Den Haag Old Stars)

Print Friendly, PDF & Email