Discussie raadspanel over Vreugdevuren-zeperd

mainImage
Discussie raadspanel over Vreugdevuren-zeperd

In de politieke talkshow ‘De Slag om het IJspaleis’ wordt dinsdag in de Centrale Bibliotheek met een raadspanel gesproken over het onderzoek dat de Onderzoeksraad voor Veiligheid doet naar de vreugdevuren.

Het vreugdevuur dat op Scheveningen in de nacht van oud en nieuw werd ontstoken brandt nog altijd na; een zee van vragen ligt inmiddels op het bord van de Haagse gemeentepolitiek. Met een raadspanel bestaande uit fractievoorzitters Arjen Dubbelaar (Groep de Mos), Danielle Koster (CDA) en Arjen Kapteijns (GroenLinks) bespreekt Debatmeester de kwestie.

Met wethouder Robert van Asten wordt verder gesproken over hoe hij het Haagse kunst- en cultuuraanbod de komende jaren wil doorontwikkelen. Welke accenten wil hij leggen en in hoeverre is het mogelijk en noodzakelijk om het aanbod meer aan te laten sluiten op de diversiteit van de stad?

In het programma, gepresenteerd door Ivar Lingen en Theodore Pronk, verder een nieuwe column van Marcel Verreck, huisband Food Fridge Money Box rijgt de onderwerpen muzikaal aan elkaar. De januari-editie van De Slag om het IJspaleis vindt op 15 januari plaats tussen 18:00 en 19:00 uur op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek (Spui 68) en is gratis toegankelijk. Het programma is ook live te zien op Den Haag TV.


Foto: Digitaal Dagblad