Eerste pilotwedstrijd voor Stichting De Grijze Reigâh

mainImage
Eerste pilotwedstrijd voor Stichting De Grijze Reigâh

Op zaterdag 8 oktober 2018 was de eerste pilotwedstrijd voor Stichting De Grijze Reigâh Tribune (in oprichting). Twee busjes van Stichting Boodschappen Begeleiding Dienst (BBD) brachten een aantal Grijze Reigâh’s naar het Cars Jeans Stadion. Zij genoten daar volop van de wedstrijd tegen FC Groningen en de entourage. Enthousiast en voldaan werden ze weer thuisgebracht.
Na een lange voorbereiding en met medewerking van Stichting BBD en Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij was het zaterdag dan eindelijk zover. Initiatiefnemer Cor van Welbergen ving samen met Karin Bakker van ADO Den Haag in de Maatschappij de twee busjes met daarin de Grijze Reigâh’s op bij het Cars Jeans Stadion. Ze kwamen daar rond 17.45 uur aan en gingen toen vol verwachting het Haags Heineken Huis in. Na daar een kopje koffie te hebben gedronken, gingen de Grijze Reigâh’s de tribune op.
Met blije gezichten kwamen de Grijze Reigâh’s de tribune op. Ze genoten van de sfeer in het stadion, zongen luidkeels mee met ‘O, O, Den Haag’ en zagen hun favoriete club bovendien met 1-0 winnen van FC Groningen. Op de tribune kregen ze nog even bezoek van het FOX Sports-duo Mario Been en Toine van Peperstraten. Na de wedstrijd was het nog even tijd voor een drankje in het Haags Heineken Huis. Daarna werden de Grijze Reigâh’s met een voldaan gevoel weer met de busjes naar huis gebracht.


Foto: Digitaal Dagblad