Dagblad070 | Gemeente wil Hagenaars aan de warme trui

Gemeente wil Hagenaars aan de warme trui

mainImage

De gemeente Den Haag wil alle Hagenaars mee laten doen aan Warme Truiendag, aankomende vrijdag. Er is zelfs een winactie voor in het leven geroepen. Ook scholen en Haagse ambtenaren doen massaal mee aan de actie.

''Wanneer u de verwarming een graadje lager zet bespaart u 6% energie en daarmee circa 6% CO2-uitstoot. En trek eens een warme trui aan net als veel Haagse ambtenaren en scholieren vrijdag doen'', aldus de gemeente Den Haag.

De actie vanuit de gemeente Den Haag verloopt als volgt: doe vrijdag mee met warmetruiendag en zet de verwarming minimaal 1 graad lager. Trek uw mooiste warme trui aan en maak een selfie. Deel deze foto via Facebook of Instagram met de hashtags #warmetruiendag en #goedbezigDH. Of mail de foto naar goedbezig@denhaag.nl.

De inzenders van de drie leukste foto’s winnen een ‘WakaWaka’. Dat is een mobiel zonnepaneeltje waarmee men een telefoon kan opladen. In de week van 18 februari maakt de gemeente de winnaars bekend via de online kanalen van Den Haag. Door uw foto te delen via Facebook, Instagram of e-mail geeft u de gemeente toestemming om de foto te gebruiken voor deze actie.


Foto: Gemeente Den Haag