Hij is binnen, de 20 miljoenste bezoeker

mainImage
Hij is binnen, de 20 miljoenste bezoeker

De 57-jarige Herre Roelevink uit Pijnacker was de 20 miljoenste bezoeker van World Forum The Hague. Alle alarmbellen gingen af. Ook toen hij na afloop van de show ‘Nights on Broadway – A Tribute to the Bee Gees’ ten overstaan van een uitverkochte zaal in het zonnetje werd gezet door Wethouder Richard de Mos en General Manager Michiel Middendorf.

World Forum The Hague huisvest jaarlijks diverse grote, internationale congressen. Daarnaast is het, met de grootste theaterzaal van Nederland, ook een locatie voor culturele voorstellingen. “Met de congressen en evenementen die er plaatsvinden, levert World Forum een belangrijke bijdrage aan de economie van de stad Den Haag. Al deze miljoenen bezoekers zijn goed voor de Haagse werkgelegenheid. Deze bedrijvigheid is goed voor onze hotels, winkels, restaurants, taxi’s en lokale toeleveranciers”, aldus Richard de Mos.

Naast een mooi aandenken aan dit bijzondere moment, werd Herre Roelevink onder andere verrast met een jaar lang twee plekken bij elke voorstelling in World Forum Theater. In 2019 bestaat World Forum The Hague 50 jaar.


| Foto: Digitaal Dagblad