Mooie avond vol kippenvel in de Nieuwe Kerk

mainImage
Mooie avond vol kippenvel in de Nieuwe Kerk

De zevende editie van het Nieuwjaarsconcert van Stichting Blijf Vrouw in de Nieuwe Kerk in Den Haag is gisteravond een groot succes geworden met maar liefst 425 bezoekers. Het jaarlijkse concert is bedoeld om het nieuwe jaar gezamenlijk met alle vrouwen en vrienden van de stichting positief en hoopvol te starten. De genodigden werden gisteravond getrakteerd op spectaculaire optredens van onder andere Karin Bloemen, Peter Strykes en Francis van Broekhuizen, Vajen van den Bosch (On your feet), Joke Bruijs en Nurlaila Karim. Het Nieuwjaarsconcert werd gepresenteerd door ambassadrice en beschermvrouwe Joke Bruijs, die zich al ruim zes jaar inzet voor de stichting.

Bijzonder dit jaar was de livestream met Belinda D’Albla (bestuurslid) vanuit Zuid-Afrika. Belinda droeg middels een inspirerende speech de aanwezige vrouwen een warm hart toe en positieve kracht voor 2018. Stichting Blijf Vrouw zet zich in voor vrouwen uit de regio Haaglanden die naast een levensbedreigende ziekte, tevens kampen met sociaal economische moeilijkheden.

Hsin-Lan Chung, voorzitter van Stichting Blijf Vrouw, glom gisteren van trots. “Het Nieuwjaarsconcert blijft iedere editie een prachtige avond vol kippenvel. Ook dit jaar was de positieve energie in de Nieuwe Kerk voelbaar en stond de volledige avond in het teken van krachtige vrouwen, mooie muziek en inspirerende woorden.”

(van links naar rechts: Rob Treuens (Business Haaglanden), Nurlaila Karim (ambassadrice), Joke Bruijs (beschermvrouwe), Frits Huffnagel (Omroep West), Hsin-lan Chung (voorzitter Stichting Blijf Vrouw), Jim Hoogendorp (ambassadeur) en Cher Bos (bestuurslid); foto: Jim Hoogendorp)


| Foto: Digitaal Dagblad