'NH Atlantic beste hotel van Den Haag'

mainImage
'NH Atlantic beste hotel van Den Haag'

NH Atlantic Den Haag is dit jaar met een 8.8 uitgeroepen tot het ‘Beste Hotel van Den Haag’. Gasten zijn volgens de boekingswebsite Hotels.nl vol lof over het hotel, met name de gunstige ligging en het vriendelijke personeel wordt geprezen. “Hele fijne ligging in Kijkduin. Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie kamer met zeezicht. Goed ontbijt en zeer vriendelijk personeel.”, schreef een van de gasten.

De award voor ‘Beste Hotel van Scheveningen’ gaat dit jaar naar Carlton Beach Hotel Scheveningen dat beoordeeld werd met een 8.7. In de reviews worden met name de vriendelijke service en de gunstige ligging benoemd. “Meteen aan het strand, zeer vriendelijk personeel en zeer schone kamers. Heerlijk ontbeten met omelet naar keuze bij de kok in het restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar, echte aanrader”, aldus een van de hotelgasten.

De nr. 1 van Nederland Het was nog even spannend, maar Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is dit jaar verkozen tot het ‘Beste Hotel van Nederland met een 9.2 als reviewscore. De leiding heeft hiervoor gisteren de award in ontvangst mogen nemen. In de komende weken worden er in totaal 35 awards uitgereikt. De uitslag van de awards blijft altijd tot op het laatste moment geheim. Medewerkers van Hotels.nl verrassen het hotelpersoneel door onaangekondigd naar de award winnende hotels te komen en hen persoonlijk te feliciteren.


Foto: Digitaal Dagblad