Dagblad070 | Nieuw Haags festival op Koningsdag dit jaar
mainImage

Nieuw Haags festival op Koningsdag dit jaar

Afbeelding is niet meer beschikbaar
14 januari 2019, 16:50 uur
Algemeen

Den Haag krijgt er dit jaar een festival bij. Op zaterdag 27 april 2019 kunnen duizenden feestgangers hun Koningsdag vieren in het Haagse Zuiderpark. Een stad als Den Haag verdient natuurlijk een groot festival op Koningsdag en dit jaar is het eindelijk zover!

Hofstad Festivals, de organisatie achter Den Haag Outdoor komt met “KINGSWORLD”!! Een nieuw dance festival in het Zuiderpark en wel op de verjaardag van onze eigen Koning. Tijdens Kingsworld zijn er verschillende podia, waarbij je de bloemen buiten kunt zetten bij grote artiesten. Met de beste House, Urban, Eclectic, Latin en Rap. Kortom, de populaire muziekstromingen van dit moment. Daarnaast is er ook ruimte voor een "Oranjefeest" Area met zangers die heerlijke Nederlandstalige nummers ten gehore brengen en Feest dj's.

De voorverkoop is inmiddels gestart. Er zijn op dit moment nog early bird tickets beschikbaar voor maar € 17,50. Naarmate Koningsdag dichterbij komt zullen de tickets gefaseerd in prijs stijgen. De namen van de artiesten blijven nog even geheim. De Line-up en wat de organisatie verder nog in petto heeft zal op korte termijn bekend gemaakt worden.


Foto: Digitaal Dagblad