Politie zoekt brute inbrekers Soestdijksekade

mainImage
Politie zoekt brute inbrekers Soestdijksekade

Deze 64-jarige man is vorige week vrijdag van de betonnen trap geduwd in zijn portiekwoning aan de Soestdijksekade. Bij thuiskomst trof hij tot zijn verbazing een man in zijn huis, die hem belette binnen te komen en hem uiteindelijk van de eerste verdieping naar beneden duwde. Daarbij liep de man zware verwondingen op, die het hem onmogelijk maken om te werken in zijn restaurant in Delft. Bij alle narigheid zit hij daar nog het meest over in. Niet over de sieraden en het paspoort die thuis bij hem buit zijn gemaakt.

Tijdens de val van de trap passeerden nog enkele mannen hem op de trap met een tas. Zij waren kennelijk in zijn huis toen die ene dader hem bij de deur tegen hield. Van een van de mannen heeft het slachtoffer een bescheiden signalement kunnen achterlaten: een lange licht getinte man van ongeveer 1.90 meter, met kort donker haar.

De recherche komt graag in contact met getuigen van de inbraak, of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.


Foto: Digitaal Dagblad