Ook altijd wakker willen worden naast Bas Muijs? Dat kan vanaf 6 november, als u tenminste een wekkerradio naast uw bed heeft staan.

De Hagenaar is met ingang van die dag de nieuwe presentator van het ochtendprogramma op Radio West. Elke ochtend van 7 tot 9 uur brengt hij de luisteraar dan op de hoogte van het laatste nieuws en weer. Bas Muijs neemt de microfoon over van Michiel Steenwinkel die na ruim vijf jaar stopt met zijn ochtendprogramma.

Muijs werd bij het grote publiek bekend door zijn acteerwerk in onder meer GTST, Costa en Voetbalvrouwen. Voor TV West speelde hij een dubbelrol in de populaire regioserie Pauwen en Reigers en presenteerde het kritische programma Wat Nou Zuid-Holland. De laatste jaren is Bas met name in het theater te zien.

Het presenteren van een radioshow is nieuw voor de Hagenaar. “Een heel leuke uitdaging. Elke ochtend bezig zijn met het nieuws en verhalen uit mijn eigen regio, dat is voor een nieuwsfreak als ik een heel fijn begin van de dag.” Naast zijn nieuwe radioshow blijft hij actief in het theater. “Het presenteren van het ochtendprogramma is prima te combineren met theater. Ik kijk er naar uit,” aldus de supporter van ADO Den Haag.

(foto: Omroep West)

Print Friendly, PDF & Email