Automobilisten in de buurt van NS-station Den Haag CS worden knettergek van onbegrijpelijke borden over betaald parkeren. Ze zien door de bomen het bos niet meer. “Welke gek heeft dit bedacht? En hoe kan het zijn dat wat blijkbaar door een onbenul is beslist, ook nog eens zo klakkeloos wordt uitgevoerd?,” aldus een hoogst verbolgen bestuurder uit Zoetermeer vanmorgen bij het zien van dit bord.

Wie bij het station wil parkeren, loopt tegen een woud van borden op, waaraan geen touw meer is vast te knopen. De gemeente erkent dat er iets is misgegaan, nu de tijden in verband met de bouwwerkzaamheden bij CS zijn aangepast. Er zullen zo snel mogelijk gepaste maatregelen worden genomen, belooft de gemeente.

Wie de tijd neemt om het bord te bestuderen, zal zien dat er uiteindelijk een zekere mate van logica in zit; zelfs in dit bord. Probleem is evenwel dat niemand ‘s ochtends, of op welk uur dan ook, de tijd heeft om uitgebreid verkeersborden te gaan bestuderen. Bovendien zul je altijd zien dat je nou net in die tijd het risico loopt een bekeuring te krijgen…

Print Friendly, PDF & Email