Paagman gaat voor het eerst ondernemen buiten de stadsgrenzen van Den Haag. De befaamde boekhandel, met vestigingen aan de Frederik Hendriklaan en de Lange Poten, neemt per 1 januari aanstaande boekhandel Huyser in Delft over. “We voelen ons vereerd dat we het stokje over mogen nemen,” zegt directeur Fabian Paagman.

Eigenaar Jeroen van der Poel van Huyser was al lange tijd bezig met het vinden van een overnamekandidaat. Hij was ruim 20 jaar eigenaar van de boekhandel. “Ik wilde de toekomst van het bedrijf graag in goede handen overdragen en ben ervan overtuigd dat we met Paagman een consistente en vernieuwende partij hebben gevonden die de komende jaren verder kan investeren.”

Fabian Paagman is blij met de expansie. “Huyser is een fantastische boekhandel met een grote naam en faam onder Delftenaren. Bovendien heeft Jeroen van der Poel de winkel de afgelopen decennia op een geweldige manier geleid.”

Huyser zal in eerste instantie onder eigen naam en met de bestaande medewerkers verder gaan. De komende tijd wordt gewerkt aan de integratie van de organisatie en bedrijfsprocessen.

(Bron: Omroep West)

Print Friendly, PDF & Email