De politie Den Haag is op zoek naar getuigen van een brutale beroving van een man en een vrouw op de IJzerwerf in de Haagse wijk Zichtenburg, gisteren omstreeks 21.20 uur.

De slachtoffers zaten in een auto toen twee mannen de deur van de auto opentrokken. Zij bedreigden de 31-jarige Haagse met een wapen en sloegen en schopten haar. Ook bedreigde het tweetal de mannelijke inzittende van de auto, een 28-jarige Rotterdammer, met een wapen. De twee verdachten, in het donker gekleed en voorzien van gezichtsbedekking, namen met geweld de handtas van de vrouw mee en renden vervolgens naar een gereedstaand voertuig. In deze grijze auto met vier deuren zat mogelijk een derde persoon. De vrouw heeft zich na de beroving in een ziekenhuis aan verwondingen moeten laten behandelen. De recherche onderzoekt de zaak.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die voor de recherche van belang is? Bel dan met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Print Friendly, PDF & Email