Op maandag 30 oktober start het tweede deel van de werkzaamheden aan de Loosduinse Hoofdstraat, de Loosduinse Uitleg en een deel van de Ouverturestraat. Doorgaand autoverkeer wordt omgeleid.

Dat betekent onder meer dat van 30 oktober tot en met woensdag 17 november de Loosduinse Hoofdstraat en de Loosduinse Uitleg (tot aan het parkeerterrein) en de Ouverturestraat (tot aan het parkeerterrein) zijn afgesloten voor alle verkeer. Het deel van de Ouverturestraat tot aan de Symfoniestraat is vanaf 15 tot en met 17 november afgesloten.

Doorgaand autoverkeer richting de Ockenburghstraat en de Lozerlaan wordt omgeleid via het Arnold Spoelplein, de Pisuissestraat en de Beethovenlaan. Verkeer richting centrum wordt omgeleid via de Loosduinse Uitleg, Willem III Straat, de Kapelaan Meerebroekweg en de Lippe-Biesterfeldweg. De Brink is afgesloten voor doorgaand autoverkeer vanaf de Noorderbrink. Het parkeerterrein is wel bereikbaar.

De werkzaamheden geven overlast. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar voor voetgangers. Van 15 november tot 17 november wordt er ook ‘s avonds en ‘s nachts gewerkt om de inrit naar het parkeerterrein te maken. Het parkeerterrein en het parkeerdek zijn daarom afgesloten.

Print Friendly, PDF & Email