In panden aan de Hoefkade, Kemperstraat, Beetsstraat en Forellendaal in Den Haag zijn gisteren vier mannen opgepakt van 33, 37, 39 en 40 jaar. Zij worden verdacht van drugshandel en verboden wapenbezit.

In een bedrijfspand aan de Hoefkade werd een 33-jarige man aangehouden. Een tweede verdachte (39 jaar) meldde zich bij het pand toen de doorzoeking plaatsvond. Er werden spullen met een dubbele bodem aangetroffen, vermoedelijk om drugs in te vervoeren.

Ook doorzochten agenten nog een drietal andere woningen in Den Haag. In de Kemperstraat werd een 40-jarige man aangehouden. In die woning werden in een verborgen ruimte ongeveer twee kilo cocaïne en twee vuurwapens aangetroffen. In de Beetsstraat werd een 37-jarige man opgepakt. Daar trof de politie ruim 180 xtc-pillen, meerdere kilo’s vermoedelijke versnijdingsmiddelen en verpakkingsmaterialen aan voor de handel in verdovende middelen. Ook in een woning aan de Forellendaal werden drugsgerelateerde goederen in beslag genomen. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Print Friendly, PDF & Email