U heeft nog tot morgenavond (donderdag 14 december) om 18 uur de tijd om het goede antwoord in te sturen voor onze lezersactie, die wij in samenwerking met de power-vrouwen van ADO Den Haag houden. Dagblad070 geeft vier tribunekaarten weg voor de belangrijke wedstrijd van de ADO-vrouwen tegen Ajax, aanstaande vrijdag (15 december) in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Om voor zo’n tribunekaart in aanmerking te komen, verzoeken we u wel om de volgende vraag te beantwoorden. Renate Jansen is met 109 doelpunten de all-time topscoorster van ADO Den Haag Vrouwen in de Eredivisie/BeNe League. Vraag: wie is de nummer twee op deze ranglijst en hoeveel doelpunten heeft zij gemaakt?

Antwoorden kunnen worden achtergelaten op onze Facebook-pagina, eventueel door middel van een persoonlijk bericht. Deel het bericht gerust via Facebook als jullie op zoek zijn naar de juiste antwoorden (naam plus aantal doelpunten). Hebben jullie het antwoord niet goed, dan kijken we uiteraard wie het dichtst in de buurt van de goede antwoorden komt. Met de winnaars van de kaarten nemen wij automatisch contact op.

(archieffoto van Renate Jansen in actie tijdens een eerdere wedstrijd tegen Ajax)

Print Friendly, PDF & Email