Publiceerde Dagblad070 twintig minuten geleden nog een foto van een willekeurige mevrouw die gemeenschapszin symboliseert – dit is dan echt de vrouw in kwestie die er gisteravond voor zorgde dat de 47-jarige overvaller van de supermarkt aan de Hildo Kroplaan kon worden gepakt.

Zij heet Melissa Frieser (38) en komt uit Den Haag. Zij is campagnelid voor Groep de Mos, oppositiepartij in de Haagse gemeenteraad.

Melissa Frieser, net terug van een informatiebijeenkomst betaald parkeren in de Schilderswijk waar zij namens Groep de Mos was, liet zich niet door de overvaller intimideren, gaf hem een trap en ging hem achterna. Mede dankzij haar heldhaftige optreden kon de overvaller, eveneens uit Den Haag, nog dezelfde avond worden gearresteerd.

Groep de Mos fractievoorzitter Richard de Mos: “Natuurlijk zijn wij apetrots op Melissa! Als een echte Groep de Mosser liet zij zien dat we niets op hebben met het boevengilde. Vanavond wacht er, tijdens een Groep de Mos campagnebijeenkomst, een grote bos bloemen op haar.”

 

Print Friendly, PDF & Email