Tien professionele modellen van het modellenbureau Let’s Get Work mee lopen zaterdag om 17:00 en om 18.30 uur mee in de Fashion on Ice modeshow op de schaatsbaan van Cool Event. Er worden in de twee shows drie rondes met verschillende dress codes getoond: casual, elegante business look en feestelijk voor de feestdagen. De kleding is van de modezaken Ellouise en Moda Milano. Er lopen zowel dames als heren mee in de show. De show is een initiatief van Cool Event, de Palace Promenade, de deelnemende winkeliers en Let’s Get Work Models.

Onder begeleiding van een speaker wordt de show aan elkaar gepraat. Er komt een catwalk op het ijs waar de modellen overheen lopen en kledingstukken tonen in de verschillende looks gecreëerd door Ellouise en Moda Milano. Make-up en haar wordt verzorgd door Sjans Make-up en haar. Het wordt een winters feest op het ijs met muziek, dans en trommelaars die de show helemaal af maken. Bezoekers kunnen gratis komen kijken bij de Fashion on Ice modeshow en krijgen flyers voor korting in de deelnemende winkels in de Palace Promenade.

Over Cool Event
Dit jaar is het alweer de 10e editie van het Cool Event in Scheveningen. Onder leiding van organisatoren Damiano D’Alba en Sainah Reis hebben ook dit jaar de ondernemers van Scheveningen en Den Haag de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken. Samen gaan zij elk jaar de uitdaging aan om het evenement groter en leuker te maken. Zoals ieder jaar is de schaatsbaan op het Kurhausplein het middelpunt van het Cool Event. Hier kan iedere dag van 10.00 uur tot 22.00 uur geschaatst worden. Op de boulevard kan men vanaf de Pier naar beneden glijden over een 30 meter lange ijsglijbaan. Voor meer informatie zie www.cooleventscheveningen.nl

Foto: Casper van Dort

Print Friendly, PDF & Email