Als het aan oud-Feyenoordspeler Regi Blinker ligt dan zou VItessse-trainer Henk Fraser een goede kandidaat kunnen zijn om Giovanni van Bronckhorst op te volgen als die bij de stadionclub weggaat.

Blinker en Fraser speelde samen in één elftal bij Feyenoord en werden zelfs in 1993 landskampioen. “Henk is anders dan andere trainers. Hij is eerlijk en direct, zegt gewoon wat hij vindt, waar veel trainers politiek correct zijn. Ik vind dat Henk zich heel sterk presenteert. Daarnaast heeft Henk het vermogen om tussen zijn spelers te staan en toch de baas te zijn. Hij weet een snaar te raken bij spelers en dat is niet gemakkelijk, zeker tegenwoordig niet”, vertelt Blinker over Fraserin De Telegraaf.

“Als Gio na dit seizoen of na volgend seizoen een nieuwe stap zou maken, is Henk wat mij betreft de volgende trainer van Feyenoord. Dan kijk ik naar wat hij de afgelopen jaren bij ADO Den Haag en Vitesse heeft gepresteerd, maar ook naar de geleidelijke manier waarop hij zijn carrière heeft opgebouwd. Hij is al direct na zijn spelerscarrière begonnen en heeft volop ervaring in tal van facetten van het trainersvak. En dan is hij ook nog eens een echte Feyenoorder. Ik zie niemand anders die zo goed in het profiel zou passen.” aldus Blinker tot slot.

Print Friendly, PDF & Email