Stichting Blijf Vrouw geeft 21 december samen met Cool Event Scheveningen en Fonds 1818 een kerstcadeau aan ruim 200 gezinnen uit Laakkwartier die het sociaal-economische moeilijk hebben.

In de maanden december en januari kunnen deze gezinnen gratis naar Cool Event Scheveningen om te schaatsen, roetsjen en een bezoek te brengen aan de ijssculpturen-tentoonstelling. Daarnaast kunnen de gezinnen lunchen bij het restaurant van de Ice EXPO. Bovendien mogen de kinderen glijden van de roetsjbaan en schaatsen op het Kurhausplein.

“Normaal zetten wij vrouwen met een levensbedreigende ziekte in het zonnetje. Maar samen met Fonds 1818 en Cool Event Scheveningen wilden we deze donkere dagen rond Kerst ook gezinnen bereiken die dit soort activiteiten normaal niet kunnen doen. Het culturele en educatieve aspect maakt zo’n dag niet alleen ontzettend leuk, maar ook leerzaam. Ik ben ontzettend trots dat wij dit mogen en kunnen realiseren voor zoveel ouders en kinderen uit Laakkwartier,” aldus Hsin Lan Chung, voorzitter van de Stichting Blijf Vrouw, die zich ten doel stelt vrouwen een onvergetelijke dag of avond te bezorgen door bijzondere verwenmomenten of compleet verzorgde dagjes weg.

(de roetsjbaan bij Cool Event Scheveningen; foto: Ronald Speijer)

Print Friendly, PDF & Email