De duizenden wandelaars tijdens de Scheveningen Light Walk hebben met de kou en harde wind vanavond aardig wat te verduren. Gelukkig komen ze op de route deze stempelpost tegen, waar zij even gratis een lekker warm visje kunnen scoren. Het gaat hierbij om een bijzonder initiatief van Allie Simonis en Ellen Bekkering; Allie Simonis kent u als de eigenaar van de gelijknamige vishandel en viszaken in Den Haag en op Scheveningen, en van de populaire restaurants Catch en Encore in de Scheveningse haven; Ellen Bekkering is onze vaste columniste en rayondirecteur Den Haag van Rabobank Regio Den Haag. Hun stempelpost, waar het visje op de wandelaars wacht, bevindt zich langs het water aan de Dr. Lelykade, vlakbij de Scheveningse jachthaven en recht tegenover het bankgebouw van Rabobank. Het belooft deze tweede editie van de Scheveningen Light Walk wederom een prachtige tocht te worden, waarbij de wandelaars door een wonderlijk mooi verlicht Scheveningen en Den Haag trekken. Tijdens dit vorig jaar zo enthousiast ontvangen wandelevenement komen de deelnemers bijzondere licht-, geluid- en vuuracts tegen. Kunstenaars, Scheveningse organisaties en bedrijven werken mee aan diverse licht-acts.

Dit jaar zijn er drie in plaats van twee afstanden. Op veler verzoek is er een kortere tocht bij van 7,5 kilometer. Verder blijven de 12,5 en 18,5 km erin. De twee langste afstanden starten op de boulevard voor de Pier en wandelen over strand, door duinen, bos, parken, bekende Scheveningse wijken, de havens en dwars door Madurodam om vervolgens te finishen op de Pier. De 7,5 zal vanuit Madurodam vertrekken.

Ellen Bekkering van Rabobank en Allie Simonis bij de opbouw van de stempelpost aan de Dr. Lelykade, waar deelnemers aan de Scheveningse Light Walk vanavond een warme vis kunnen krijgen. (foto: Dagblad070)

Print Friendly, PDF & Email