Tot en met 7 januari 2018 staat het Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld in de stad. De negentiende editie van dit familie-evenement bevat volgens de organisatie louter topacts.

”We scouten artiesten in alle delen van de wereld,” vertelt woordvoerder Mike Leegwater van Hillenaar Events, de producent van de circusshow op het Malieveld. ”Comedy, acrobatiek en de nieuwste acts wisselen elkaar af.” De show vindt voor het eerst plaats in een splinternieuwe tent met acht masten, die dan ook de grandeur van een theater heeft. ”Groot Kerstcircus Den Haag is de ultieme familieshow in de kerstvakantie.”

Vorig jaar bezochten meer dan 25.000 mensen Groot Kerstcircus Den Haag. ”Een bezoek aan onze show is voor veel mensen een jaarlijkse traditie geworden. We presenteren dan ook telkens weer spraakmakende acts die vaak nooit eerder in Nederland te zien waren.”

Toegangsprijzen voor de circusvoorstelling, die twee uur duurt, variëren van 20,50 tot 50,50 euro. Houders van een Ooievaarspas krijgen korting.

(Duo Alambria uit Spanje op de hoge draad, een van de topacts; foto: Groot Kerstcircus Den Haag)

Print Friendly, PDF & Email