Diligentia en PePijn hebben een neus voor nieuw cabarettalent, dat ze dan ook graag de ruimte geven. In oktober staan er twee van dit soort talenten in de beide kleine Haagse theaters. De eerste is Fuad Hassen op zaterdag 21 oktober (20.15 uur) in Diligentia.

“Zijn geduld is opgeraakt. Hij besluit zijn eigen weg te volgen, weg van de rest. Wat gelukkig overeind blijft is zijn typische laid-back comedy-stijl die je op een prettige manier meeneemt in zijn wereld, waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er helemaal niet meer toe doen. Je moet hem gezien hebben. Niet voor niets is Fuad gekozen als cabaretier in de Aegon Future Generation! Persoonlijk en geëngageerd, eigenzinnig en innemend,” aldus Diligentia over Fuad.

Benjamin van der Velden speelt op zaterdag 28 oktober (20.30) in theater Pepijn. Hij is dit jaar uitgeroepen tot TVB New Artist; een nieuw initiatief met als doel talentvolle artiesten, die nog geen stappen in theaters en media hebben gezet, met een eigen solovoorstelling op weg te helpen.

Fuad Hassen (links; foto: Anne van Zantwijk) en Benjamin van der Velden (foto: Jan Boeve)

 

Print Friendly, PDF & Email