In Muzee Scheveningen is de laatste Haags Succes Award van het jaar 2017 uitgereikt. Winnaar is Wijkvereniging Scheveningen. Zij ontvingen van wethouder Rabin Baldewsingh (integratie) een cheque van 1250 euro waarmee de keuken voor hun activiteiten kan worden vernieuwd.

De Haags Succes Awards zijn dit jaar voor het eerst uitgereikt om integratie van en verbinding tussen Hagenaars van uiteenlopende culturen te bevorderen. De acht beste ideeën, één per stadsdeel, werden beloond met een bedrag van 1250 euro. Ruim 60 initiatieven hadden zich dit eerste jaar aangemeld; daartusen niet alleen grote stadsbrede organisaties, maar ook kleine en onbekende initiatiefnemers. Uit alle aanmeldingen werden 41 initiatieven genomineerd en die hebben zich in de loop van vorige maand in hun stadsdeel gepresenteerd.

De volledige lijst van winnaars: Circaso, de circuswerkplaats in Den Haag in Segbroek; Stichting Buitengewoon Actieve Breinen in Leidschenveen-Ypenburg; Stichting Union Cultural in Escamp; Burgerhulpverlening Bezuidenhout in Haagse Hout; De club van 4 in Laak; De Waanzinnige Waldeck Tuin in Loosduinen; Share Yourself in Centrum; en ten slotte dus Wijkvereniging Scheveningen in Scheveningen.

Wethouder Rabin Baldewsingh (integratie) reikt de cheque van 1250 euro uit aan Miranda Hidding van Wijkvereniging Scheveningen. (foto: Haags Succes)

 

Print Friendly, PDF & Email