Bouck’s Festival keert zaterdag 21 oktober terug naar de Boekhorststraat in het centrum van Den Haag, ter viering van de eigen metamorfose.

Opnieuw zullen diverse gevestigde Haagse artiesten en nieuw talent optredens verzorgen in verschillende winkels van deze Haagse Jordaan én zal er als toevoeging deze editie ook buiten van alles te beleven zijn. Met Bouck’s Festival zetten de Winkeliersvereniging Boekhorststraat Leeft, Hummingbird Music & Kreativ Events Nederland zich in om het Haagse publiek de straat met zijn vele facetten te laten omarmen.

Het Makerskwartier van de Boekhorststraat – veelal een combinatie van winkel en atelier – telt inmiddels veertien ondernemers, elf meer dan in 2016 bij de eerste editie van het festival.

Bouck’s Festival zal dit jaar openen met de publieksfavoriet Convoi Exeptional, dat het publiek dansend richting de straat zal begeleiden. Het evenement heeft plaats op in totaal 17 locaties gevestigd aan de Boekhorststraat. Onder meer The Makery, Anyframe, Casa Galo en What’s Happening openen deze editie hun deuren voor diverse optredens. Alleen deze avond kunnen de bezoekers genieten van muziek op deze bijzondere concertlocaties. In de winkels laten onder andere Beyond the Moon, The Crimson Kings en Toine Scholten hun talent horen. Als toevoeging op de eerste editie kan men deze keer ook genieten van een aantal kleine belevenissen buiten, uiteraard met een hapje en een drankje.

Om 21.00 uur zijn alle bezoekers en ondernemers uitgenodigd om te genieten van de slotact in de pas geopende horecazaak Bleyenberg op de hoek van de Grote Marktstraat en de Boekhorststraat (Grote Marktstraat 10) om daarna door te stromen naar de afsluiting van de Haagse Popweek in het Paard. Het festival begint om 16 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Print Friendly, PDF & Email