HBS heeft na tien(!) duels zonder overwinning weer eens het zoet van een zege mogen proeven. In Haren werd het plaatselijke Be Quick 1887 met 1-2 verslagen. Het bleef zaterdagavond derhalve lang onrustig in het noorden des lands.

Op drie september 2017 won HBS voor het laatst. Op sportpark Craeyenhout werd JVC Cuijk met 2-0 verslagen. Daarna was het afzien voor coach Marcel Koning. Zesmaal verlies en viermaal gelijk. Winnen leek onmogelijk voor de lamgeslagen Kraaien. Tot zaterdagavond 25 november 2017. Steve van Kesteren (0-1) en Gino Mulder (1-2) verzorgden de productie voor het winnende HBS. Ook doelman Paul van der Helm vertoonde een glansrol in Haren. In de slotfase van het spannende duel stopte hij een strafschop. Het bleef zaterdagavond derhalve lang onrustig in de provincie Groningen.

Focus
Even genieten van de mierzoete overwinning mag, maar coach Marcel Koning kennende gaat de focus al snel weer op het komende duel. Op Craeyenhout ontvangen de ‘Kraaien’ aanstaande zondag koploper UNA. Een ploeg van een heel ander kaliber dan Be Quick 1887. Met 34 punten uit 13 wedstrijden tot dusver ongenaakbaar in de derde divisie..

Bron: Haagse Topsport

Print Friendly, PDF & Email