De politie is op zoek naar deze overvaller, die op zondag 12 november even na 03.00 uur ‘s nachts een overval pleegde in café La Familia aan de Vaillantlaan in Den Haag en daarbij de eigenaar met een mes bedreigde.

De 36-jarige eigenaar was op die bewuste zondag nog laat aan het werk en alleen aanwezig in de inmiddels afgesloten zaak. Totdat deze messentrekker binnenkwam… Op de camerabeelden is te zien dat de overvaller aankomt bij de achterdeur van het café en direct naar binnen gaat. Daar bedreigt hij de eigenaar met een mes, die geld uit de kassa en de gokkasten moet halen en in een tas stoppen.

Het gaat om een licht getinte man van ongeveer 20-25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een mager postuur. Hij sprak Nederlands met een Marokkaans accent en droeg zwarte kleding en een grijze sjaal voor zijn gezicht.

Tips? De politie is bereikbaar via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem). Spreekt u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen, dan kunt u bellen met nummer 079-3458999.

Print Friendly, PDF & Email