Sneeuw is tegenwoordig een zeldzaamheid geworden… Daarom riepen wij van Dagblad070 gisteren onze lezers op om unieke winterfoto’s in en van Den Haag te maken en die bij ons op Facebook te delen. En we beloofden u geen materiële prijs. Maar wel een eervolle vermelding. En eeuwige roem!

Zes uur na onze oproep vertelden wij u dat wij op dat moment de foto van onze vaste lezeres Jacqueline Wuhl het mooist vonden. Op dat moment… Want toen hadden we deze foto van Nicol Taal nog niet binnen; gisteren aan het eind van de middag gemaakt op de boulevard van Scheveningen. Prachtige kiek, je hoort als het ware de stilte; en dan een paar van die bijzondere kleurtonen die over het strand door het grijswitte kader op ons afkomen, richting fietsen die er al eeuwen lijken te staan… We vinden deze foto ansichtkaart-waardig.

Wat vindt u? Bent u het met ons eens dat deze net even wat meer imponeert dan de eerdere foto van Jacqueline Wuhl van het Haagse Bos? Of ziet u nog betere bij ons op Facebook? Hieronder in elk geval nogmaals de foto van Nicol Taal en die van Jacqueline Wuhl.

Boulevard Scheveningen op 10 december 2017 – door Nicol Taal.

Haagse Bos op 10 december 2017 – door Jacqueline Wuhl.

 

Print Friendly, PDF & Email