Als u nu echt ook eens persoonlijk van Joris Wijsmuller wilt horen waarom hij als roverhoofdman van de Haagse Stadspartij altijd tegen het nieuwe Spuiforum was, terwijl hij het nu als wethouder met hand en tand verdedigt, dan bent u woensdagavond 14 maart om 20 uur (inloop vanaf 19.30 uur) welkom in het campagnepand De Volharding,
Grote Markt 24 Den Haag. “Altijd al eens een echte wethouder aan de tand willen voelen, het achterste van zijn tong willen zien, zijn nieren willen proeven, willen doorgronden wat hem beweegt? Of misschien wel een aai over zijn bol willen geven?,” zo schrijft HSP in een persbericht; kortom, u wordt uitgedaagd een partijtje te komen matten met Joris (louter verbaal uiteraard).

Het campagneteam is alvast lyrisch over zijn lijsttrekker: “Eerst het beste raadslid, afgelopen 4 jaar de beste wethouder van de stad. Wars van politiek opportunisme, met het lef om juist ook de moeilijkste dossiers onder zijn verantwoordelijkheid te nemen. Niet zo’n in het pak gehesen carrièremaker, aan een stropdas opgeknoopt met ambities om zo snel mogelijk op het Binnenhof terecht te komen, maar de enige échte lokale wethouder, een jongen van de straat die alles geeft voor de stad.”

(Joris Wijsmuller tijdens het debat onlangs van Dalton Den Haag; links Ralf Sluijs van Groep de Mos, rechts Karen Gerbrands van de PVV; met dank aan: Martin Helleman)

Print Friendly, PDF & Email