Kantoorpersoneel van PostNL aan de Prinses Beatrixlaan in Den Haag komt achter z’n bureau vandaag en gaat de mouwen opstropen. Het wordt met de feestdagen ingezet in het sorteer- en bezorgproces. Dan verwerkt het bedrijf meestal een recordaantal pakketjes.

“Voor Sinterklaas en Kerstmis verwachten wij dat er weer veel online wordt besteld en dat er dus grote drukte zal ontstaan in ons sorteer- en bezorgproces. Natuurlijk doen wij ook dit jaar weer ons best om de sinterklaas- en kerstaankopen op tijd te bezorgen. We werken hard aan verschillende oplossingen. Zo zetten wij meer mensen en materialen in op collectie, sorteren, distributie en klantenservice. Wij vragen aan deeltijdwerkers om meer te werken en zetten vacatures uit bij uitzendbureaus. En last but not least vragen wij inderdaad ook ons kantoorpersoneel om bij te springen,” aldus woordvoerder Marc Postma van PostNL. “We zetten dus met z’n allen de schouders eronder.”

Overigens vraagt PostNL niet alleen het kantoorpersoneel in Den Haag om te helpen; dat gebeurt ook in Hoofddorp, Breda en Leeuwarden.

(foto: PostNL)

Print Friendly, PDF & Email