Er komt een vervolg op de bijzondere Kerst-Sing-ALong in het atrium van het stadhuis in Den Haag. Op zondagavond 17 december van 20 tot 22 uur kunnen bezoekers genieten en/of zelf uit volle borst meezingen met traditionele Nederlandse en Engelse kerstliederen. Het evenement staat onder leiding van dirigent en pianist Gregor Bak en er is een gastoptreden van sopraan Francis van Broekhuizen. De deuren gaan om 19 uur open.

Onlangs was de eerste repetitie. Vanwege meerdere zieken zijn er nog plekken vrijgekomen in het koor. Op woensdagavond 13 december is de tweede repetitie in de Glazen Zaal (Prinsessegracht 26) en de generale repetitie is op zaterdagmiddag 16 december in het atrium. De organisatie Stichting Atrium City Hall is met name nog op zoek naar mannelijke koorleden. Opgeven kan via de website van de Kerst-Sing-ALong.

Kaarten voor de Kerst-Sing-ALong zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en niet aan de deur. Deze kosten 3 euro per persoon en Ooievaarspas-houders betalen 1,50. De voorverkoop vindt plaats op woensdag 13 december van 20 tot 22 uur in de Glazen Zaal, Prinsessegracht 26; en op zaterdag 16 december van 12 tot 16 uur in het atrium van het stadhuis. De Kerst-Sing-ALong wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, ISLA, Van Ommeren de Voogt, Cultuurschakel.

De eerste repetitie van de Kerst-Sing-ALong onder leiding van dirigent en pianist Gregor Bak. (foto: Tessa Veldhorst)

 

 

Print Friendly, PDF & Email