De SpaarPuntenbank is een nieuwe actie gestart. Alle inwoners van Nederland worden massaal gevraagd om hun spaarpunten, tegoedbonnen en/of cadeaubonnen in te leveren bij de Daniel den Hoed Stichting. Met deze spaarpunten en bonnen worden producten verkregen die daarna worden verkocht. En daarvan komt de opbrengst dan voor de volle 100% ten goede aan de Daniel den Hoed Stichting, garandeert de stichting zelf, die met het geld baanbrekend kankeronderzoek wil financieren.

De SpaarPuntenbank is een organisatie die spaarpunten inzamelt van o.a. Douwe Egberts, Pickwick, AH (Perla), tegoedbonnen, zegeltjes en cadeaubonnen. De Daniel den Hoed Stichting is verbonden met het Erasmus MC Kanker Instituut in Rotterdam, het grootste kankercentrum van Nederland. Onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert.

Het doel van de Daniel den Hoed Stichting: iedere patiënt een eigen unieke behandeling met het juiste medicijn, in de juiste dosis, op het juiste moment en voor de juiste duur voor een maximaal resultaat.

Spaarpunten, tegoedbonnen en/of cadeaubonnen kunnen worden opgestuurd naar Daniel den Hoed Stichting, Antwoordnummer 55, 3000 WB Rotterdam. Een postzegel is niet nodig. Meer informatie? Voor informatie en vragen kunt u terecht bij de SpaarPuntenBank (06-41035872) of bij de Daniel den Hoed Stichting (010-7032381).

Print Friendly, PDF & Email