Marcel Paternot heeft de lezersactie van Dagblad070 gewonnen: vier kaarten voor de wedstrijd van de power-vrouwen van ADO tegen Ajax, afgelopen vrijdagavond in het Cars Jeans Stadion.

Samen met Leon Duijvestijn, Anita Mesker en de kleine Stef Duijvestijn beleefde onze trouwe lezer een topavond. In de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2017 veroverden de Haagse vrouwen namelijk na een 0-2 achterstand met veelal hartstochtelijk voetbal alsnog een gelijkspel tegen de regerend landskampioen (2-2); een onverwacht resultaat.

Beide doelpunten van ADO Den Haag kwamen in het beruchte ‘Haags Kwartiertje’ tot stand. Na een pass van uitblinkster Victoria Pelova schoot Nadine Noordam de bal in het dak van het doel en twee minuten later gaf Noordam de assist aan Chasity Grant, die met een schuiver in de linkerhoek voor de alleszins verdiende gelijkmaker zorgde.

Om voor de kaarten in aanmerking te komen, verzochten wij onze lezers de volgende vraag te beantwoorden. Renate Jansen is met 109 doelpunten de all-time topscoorster van ADO Den Haag Vrouwen in de Eredivisie/BeNe League. Vraag: wie is de nummer twee op deze ranglijst en hoeveel doelpunten heeft zij gemaakt? Marcel Paternot wist ons als enige de correcte naam te melden: Lisanne Grimberg. Het juiste aantal doelpunten (61 stuks) wist hij niet, maar dat was hem vergeven…

Leon Duijvestijn, Anita Mesker en de kleine Stef Duijvestijn op de tribune bij de vrouwen van ADO tegen Ajax. (foto: Marcel Paternot, de winnaar van onze lezersactie)

Print Friendly, PDF & Email