Vink Bouw uit Nieuwkoop begint binnenkort met de bouw van Stadhoudersplantsoen 24, een verzameling appartementen en penthouses op een van de mooiste plekken van Den Haag, namelijk op het punt waar de wijken Statenkwartier, Zorgvliet en Duinoord bij elkaar komen.

Het gaat om 24 appartementen en 4 penthouses plus parkeergarage, met verkoopprijzen die zich bewegen tussen de 500.000 en 1.250.000 euro. En zoals dat steeds vaker gebeurt met appartementen op toplocaties in Den Haag: ze waren in een mum van tijd allemaal verkocht.

Het ontwerp van Stadhoudersstaete is van het Haagse architectenbureau Geurst & Schulze. Het is ontwikkeld door Gemini Development en NU Projectontwikkeling, bekend van andere projecten in Den Haag.

Op dit moment worden nog sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Dit deel van Den Haag ondergaat een aanzienlijke metamorfose. Verderop verschijnt een grootschaliger appartementencomplex onder de naam De Stadhouder (hoek Conradkade en Kennedylaan) en op de andere hoek (Stadhoudersplantsoen met Johan de Wittlaan) wordt pal naast het Catshuis, en achter Christelijk Gymnasium Sorghvliet, gebouwd aan Rise Residences Sorghvliet; 21 luxe appartementen die eveneens allemaal zijn verkocht of in optie zijn.

Print Friendly, PDF & Email