20 January 2019, 17:21 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad

Can Memişoğlu heeft vanmiddag het verschil gemaakt in de wedstrijd tussen Quick en Westlandia. De invaller, oud-speler van Quick, scoorde op sportpark Nieuw Hanenburg in de 85ste minuut voor de gasten uit Naaldwijk de bevrijdende treffer. Het was al de tweede keer dit seizoen dat Westlandia van Quick won, want ook in de eerste wedstrijd pakten de Westlanders de overwinning.

In de eerste helft hielden beide regioclubs elkaar in evenwicht. Grote kansen waren er nauwelijks. Beide teams leken één keer de score open te breken, maar daar kwam het niet van. In de tweede helft ging het er fanatieker aan toe in deze regioderby, waarin strijd het won van goed voetbal. Er gebeurde meer voor de doelen, desondanks leek de wedstrijd in 0-0 te eindigen.

Maar daar stak Can Memişoğlu in de slotfase een stokje voor op aangeven van Giovialli Serbony. Daarna kreeg de thuisclub nog een grote kans op de gelijkmaker, maar de bal wilde er voor Quick zondagmiddag niet in. Door deze nederlaag is er voor Quick een einde gekomen aan een reeks van vijf overwinningen op rij.