Wie hem met lichte tred en soms een onvervalste kuitenflikker door zijn eigen Buurtschap 2005 ziet lopen, zal denken dat 35 niet zijn geboortejaar is, maar zijn leeftijd. Paul van Vliet (10 september 1935) wil zijn grote schare fans niet teleurstellen en heeft besloten alsnog een serie voorstellingen aan zijn reeks in de Koninklijke Schouwburg toe te voegen.

Gisteren (8 oktober) is het laatste seizoen van zijn one-manshow ‘Alleen op Zondag’ in de schouwburg aan het Korte Voorhout van start gegaan. Toen hij enige tijd terug aankondigde dat dit zijn laatste voorstellingen zouden zijn, ontstond een run op de kaarten. Om die reden heeft de 82-jarige cabaretier besloten niet al eind 2017 te stoppen met optreden, maar tot en met mei 2018 nog een aantal voorstellingen extra te doen. Paul van Vliet staat nu nog veertien keer in de Koninklijke Schouwburg, het laatste optreden in de reeks staat gepland voor zondag 27 mei. Daarna is de Hagenaar alleen nog beschikbaar voor incidentele en speciale voorstellingen.

In ‘Alleen op Zondag brengt Paul van Vliet, samen met zijn vaste muzikale begeleider Klaas van Dijk, een selectie van het beste uit zijn repertoire, aangevuld met nieuwe teksten. Het is een mix van komische types, persoonlijke liedjes en meeslepende verhalen.

Paul van Vliet met zijn vaste muzikale begeleider Klaas van Dijk. (foto: Roy Beusker)

 

 

Print Friendly, PDF & Email