Jos Nederpel uit Waldeck, winnaar van de business-seat beschikbaar gesteld door Dagblad070, keek zijn ogen uit bij ADO-Feyenoord (2-2). Vooral het verrassingsoptreden van Samantha Steenwijk, die het zo goed deed bij The Voice of Holland onlangs op RTL4, was na afloop van de wedstrijd een schot in de roos. De Rijswijkse met de gulle lach en geweldige stem gaf een wervelend optreden in De Ooievaar, de leukste lounge van het eredivisie-voetbal, en dat beviel prijswinnaar Jos zo goed dat hij spontaan met Samantha op de foto wilde.

“Eerlijk gezegd had ik haar nog nooit gehoord, maar wat een geweldige zangeres en wat een leuke vrouw is Samantha! Totaal geen kapsones, gewoon lekker zingen en dan met de fans op de foto; waar maak je dat nog mee? Volgens mij kan dat alleen in Den Haag,” aldus Nederpel.

Samantha Steenwijk gaf inderdaad een energiek optreden en begaf zich daarna nog gezellig met haar vrouw Daisy onder het publiek, dat nog druk stond na te praten over het behaalde punt van ADO tegen Feyenoord. “Absoluut een verdiend punt voor ADO,” zei de winnaar van de Dagblad070 business-seat.

Jos Nederpel uit de Haagse wijk Waldeck, winnaar van de Dagblad070 business-seat bij ADO Den Haag-Feyenoord (2-2), samen met zangeres Samantha Steenwijk na afloop van de wedstrijd in de altijd gezellige Ooievaar-lounge. (foto: Dagblad070)

Print Friendly, PDF & Email