Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Scheveningen is de tweede competitiehelft uitstekend begonnen. De Schollekoppen versloegen Kozakken Boys met 2-3. De zege was belangrijk in de strijd om te overleven in de tweede divisie. Barry Rog opende in Werkendam na tien minuten de score namens de Schollekoppen. Na een uur kwam Kozakken Boys terug in de wedstrijd via een doelpunt van Robert Mutzers.

Een kwart voor tijd bracht Brandon Robinson Scheveningen voor de tweedemaal op voorsprong. De aanvaller herhaalde het kunstje nog een keer vlak voor tijd. In beide gevallen scoorde hij uit een hoekschop. In de slotfase werd het nog een even spannend na de 2-3 Mats van Huijgevoort maar meer schade liep de formatie van trainer John Blok (foto) niet meer op.