De politie van Den Haag heeft de signalementen vrijgegeven van de twee mannen die vanmorgen vroeg het filiaal van Blokker aan de Grote Marktstraat in het centrum van de stad hebben overvallen.

De daders drongen de winkel rond 06.45 uur binnen en dwongen een aanwezige medewerker de kluis te openen. De medewerker probeerde nog te ontkomen, maar werd uiteindelijk door de daders in een ruimte opgesloten. De overvallers zijn met een onbekend geldbedrag op de vlucht geslagen.

Dader 1 is een blanke man van ongeveer 18 jaar oud en rond de 1.80 meter lang. Hij heeft een dik postuur en sprak goed Nederlands. Hij was geheel in zwart gekleed en droeg een donkere pet met daar overheen een capuchon. Verder droeg hij stoffen handschoenen van het merk Nike. Dader 2 is tussen de 18 en 19 jaar oud, heeft een dun postuur en is ongeveer 1.70 m lang. Ook hij was in het zwart gekleed en droeg een pet met daar overheen een capuchon.

De politie komt graag in contact met mensen die vanochtend iets opvallends hebben gezien aan de Grote Marktstraat wat mogelijk met deze overval te maken heeft. Telefoonnummers: 0900-8844 en 0800-7000 (anoniem).

(foto: Google)

Print Friendly, PDF & Email