Dagblad070 | Jeremy Schroth nieuwe eSporter ADO Den Haag

Jeremy Schroth nieuwe eSporter ADO Den Haag

mainImage

ADO Den Haag heeft de zoektocht naar een nieuwe eSporter voltooid. De club is erin geslaagd om opnieuw een echte ADO Den Haag-supporter aan zich te binden. Jeremy Schroth (23) gaat het Xbox-seizoen van de eDivisie afmaken.
Omdat ADO Den Haag tijdens het eDivisie-seizoen op zoek moest naar een nieuwe eSporter, werden er in de afgelopen periode twee online kwalificatietoernooien en een finale-event in het Cars Jeans Stadion georganiseerd. Uiteindelijk werden er meerdere kandidaten uitgenodigd voor een gesprek en viel de keuze op Jeremy. Niet alleen geboren en getogen in Den Haag en al van kinds af aan een ADO Den Haag-fan in hart en nieren, maar ook een zeer begenadigd FIFA-speler. Zo haalt de nieuwe eSporter gemiddeld 27 á 28 wins in de Weekend League, waar hij ook weleens de top 100 van de wereld mee gehaald heeft.
Jeremy stapt in op het moment dat het Xbox-seizoen van de eDivisie al twee speelronden onderweg is. De eerste wedstrijden, tegen PSV en sc Heerenveen, zijn verloren. Onze nieuwe eSporter kan de resterende duels daarom aangrijpen om te wennen aan het podium van de eDivisie en daar zichzelf natuurlijk op te laten zien. Komende woensdag (20 februari) is het debuut van Jeremy in de eDivisie te zien op FOX Sports, vanaf 15.30 uur.


Door: ADO Den Haag media