Laakkwartier verlengt met trainers

mainImage
Laakkwartier verlengt met trainers

HVV Laakkwartier heeft de contracten met de volledige technische staf van zowel de zondag- als zaterdagafdeling met één seizoen verlengd. Technisch Manager en hoofdtrainer Jan Linkerhof zal samen met assistent Ron Eckhardt ook volgend seizoen het 1e zondag elftal onder zijn hoede nemen. Het 2e zondag elftal zal weer onder leiding staan van Jack Schilperoort. Dick van der Meer zal de keepers blijven trainen.

Laakkwartier-voorzitter Ron Jansen: ''De onderlinge verstandhouding tussen de technische, medische en Ondersteunende staf is uitstekend te noemen. Op voetbalgebied zien we dat zowel het 1e als 2e elftal met de wedstrijd groeien. Verzorgd en attractief voetbal wordt op de mat gelegd wat een compliment is naar de spelersgroep van het 1e en 2e elftal alsmede de volledige staf.''

Ook de trainer van het 1e zaterdag elftal, Geoffrey van Loenen, zal in het seizoen 2019/2020 voor de groep staan. Ron Jansen: ''Geoffrey is een jongen van de club. Dit seizoen moet het mogelijk zijn om bij de top 4 in de 4e klasse te eindigen wat recht geeft op nacompetitie. Volgend seizoen kunnen er dan verder stappen worden gemaakt. Ook met Geoffrey waren we er snel uit voor volgend seizoen.


Foto: Digitaal Dagblad