(VIDEO): Dag 6 Belek, regen en aerobics

mainImage
(VIDEO): Dag 6 Belek, regen en aerobics

Het was een nat begin van de zesde dag van het trainingskamp van ADO Den Haag in het Turkse Belek. Aan het schema veranderde desondanks niets; opstaan, de lift in en naar de ontbijttafel. Veel keuzes bij het invullen van de dagelijkse 'hoe sta je er voor-lijstjes' en de bekendmaking van de uitslag van de voetbalquiz. Tomas Necid, John Goossens en Tom Beugelsdijk hadden AD-verslaggever Yorick Groeneweg in het team gekregen en dat betaalde zich uit: ze werden glorieus winnaar.
Alles stond op dag zes al in het teken van de oefenwedstrijd van vrijdag tegen Istanbul Basaksehir. En dus werden er beelden gekeken van afgelopen dinsdag, ter voorbereiding. Op het veld werd elf tegen elf gespeeld, met een plek voor alle spelers. Behalve Trevor David, die met de medische staf verder aan zijn herstel werkt. Tussendoor waren er nog wat conditionele prikkels voor de basisspelers van dinsdag.

De mededeling dat de selectie het veld in de middag links kon laten liggen werd in eerste instantie als een groot geschenk aanvaard. En dat er in de gym verzameld moest worden voegde alleen maar wat nieuwsgierigheid toe. En het enthousiasme nam niet af toen Fons Groenendijk liet weten dat hij zijn plaats voor de groep af ging staan aan een goed afgetrainde instructrice die een lesje Step Aerobics voor de selectie in petto had. De langharige instructrice greep de macht en liet de spelers bewegen op muziek. En dan pas kun je zien wie er ritmegevoel heeft, en wie niet. Een voor sommige pijnlijke constatering. 


Foto: Digitaal Dagblad