Bij een steekpartij in een woning aan de Jan van der Heijdenstraat in de Noordpolderbuurt is gisteravond een 25-jarige vrouw uit Den Haag ernstig gewond geraakt. De identiteit van de verdachte is bekend, de districtsrecherche Den Haag Zuid hoopt hem snel te kunnen aanhouden.

Omstreeks 22.45 uur kwam bij de hulpdiensten de melding binnen dat er op de Jan van der Heijdenstraat iemand zou zijn neergestoken. Ter plaatse troffen agenten de zwaargewonde vrouw aan, ambulancepersoneel verleende haar direct eerste hulp waarna zij met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd. In de woning bleken, naast het slachtoffer, nog twee vrouwen en een man aanwezig te zijn, en ook nog eens vier kinderen; allen familie. De vermoedelijke hoofdverdachte, de vriend van één van de vrouwen, was de woning uit gevlucht. De andere man in de woning, een 65-jarige Hagenaar, werd eveneens aangemerkt als verdachte en is aangehouden. De vier jonge kinderen werden elders bij familie ondergebracht. Het slachtoffer verblijft nog in het ziekenhuis.

De districtsrecherche Den Haag Zuid onderzoekt de zaak, waarbij de oorzaak vermoedelijk in de relationele sfeer ligt. De voortvluchtige verdachte is een 44-jarige Hagenaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Print Friendly, PDF & Email