Zaterdagavond is een overval gepleegd op avondwinkel ‘De Laak’ op de Goeverneurlaan, nabij de Allard Piersonlaan in Den Haag. De overvaller kwam rond half elf de avondwinkel binnen en bedreigde een medewerker met een wapen. Hij deed een greep uit de kassa en vertrok vervolgens op een donkere omafiets naar de Allard Piersonlaan in de richting van de Paets van Troostwijkstraat.

De politie heeft meteen een plaats delict afgezet bij de winkel en voerde onderzoek uit. De overvaller was ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg handschoenen, een bivakmuts, een zwarte schoudertas en had een Jumbotas bij zich. Verder droeg hij een zwarte jas met de capuchon over zijn hoofd. De jas had een opvallend blauw driehoekig logo op de linker bovenarm, vermoedelijk het logo van Olympique Marseille. Ook droeg hij zwart witte schoenen met witte veters en een Nikebroek met op de onderbenen strepen. Deze winkel is al eens eerder overvallen, dat was in 2011.

Het was de tweede overval op een avondwinkel in korte tijd. Vorige week werd de avondwinkel in de Keizerstraat op Scheveningen overvallen.

Print Friendly, PDF & Email